KV Rooi maakt nog kans op titel

Sint-Oedenrode - Zondag stond voor KV Rooi de wedstrijd tegen Odio op het programma. Kv Rooi weet dat het alle vier de wedstrijden moeten winnen om kampioen te worden.

Om 13.00 uur startte de wedstrijd. Binnen vijf minuten wist Kv Rooi al twee prachtige afstand schoten binnen te gooien. De thuisploeg zocht naar de goede kansen en maakte een korte kans. 3-0 op het bord. Kv Rooi ving de bal af in de verdediging en bracht deze naar de aanval. Ook toen wist Kv Rooi gelijk een mooie korte kans te maken; 4-0 voorsprong voor Kv Rooi. Odio werd wakker en wist dat ze toch wat meer moesten gaan doen om dichterbij te komen. Ruststand was 6-2.
In de rust werd verteld dat de dames niet met het trage spel van de tegenstander mee moest gaan en dat ze vooral wakker moesten blijven in de verdediging, zodat ze niet voor speciale verrassingen kwam te staan.
Na de rust was Odio fel en wisten ze kansen te maken. Snel stond het 6-4. De coach vroeg een time out aan. Er werd verteld dat ze nu uit moesten gaan lopen en de kansen af moesten maken. Er waren veel kansen maar die werden niet afgemaakt. Dit moest verbeterd worden. De hele wedstrijd wist Kv Rooi de voorsprong te houden. De eindstand is 11-8.
Volgende week speelt Kv Rooi een belangrijke wedstrijd tegen Ona/Astrantia! Publiek is van harte welkom in Middelaar om 13:00 uur.