Logo mooirooi.nl
   | Fotonummer: 9e1955
Foto:

Bovenaan de Lijst maakt Zevensprong blij

Sint-Oedenrode - Het Team Bovenaan de Lijst werd in 2018 opnieuw derde bij de Rooise Kwis. Afgelopen week overhandigde het team een cheque aan hun goede doel "de Zevensprong".

De Kerngroep van de Zevensprong was verheugd om deze prijs in ontvangst te nemen. Hiervoor kan tijdens de Zevensprong een leuke activiteit worden gedaan.

HELP! Dringend leiding gezocht!
De Zevensprong, de kindervakantieweek voor alle kinderen van groep 3 en 4 uit Sint-Oedenrode, is dringend op zoek naar leiding om een groepje te begeleiden. Eerdere oproepen hebben al veel aanmeldingen opgeleverd, echter is er op dit moment nog niet voldoende leiding. Geef je daarom snel op, en help de Zevensprong uit de brand! De Zevensprong vindt dit jaar plaats van dinsdag 9 juli tot en met vrijdag 12 juli.

Ieder jaar zijn er ongeveer zestig vrijwilligers nodig voor het begeleiden van een groepje kinderen tijdens de activiteiten. Het is de bedoeling dat twee vrijwilligers een groepje begeleiden van ongeveer 11-13 kinderen. Er zijn al een groot aantal aanmeldingen van vrijwilligers binnengekomen, maar de Zevensprong zoekt nog meer jongeren vanaf 16 jaar die een groepje willen begeleiden. Heb je interesse, kijk dan op www.zeven-sprong.nl voor meer informatie, of geef je op via info@zeven-sprong.nl


Meer berichten
 

Wat vindt u?

Gaat u stemmen voor de Europese Verkiezingen?Reageren!