Logo mooirooi.nl
Wouter van der Staak   | Fotonummer: 7e1d23
Wouter van der Staak
Politiek Meierijstad

Rooienaar op verkiezingslijst voor Europees Parlement

Sint-Oedenrode - Op 23 mei zijn de verkiezingen voor het Europees Parlement. Rooienaar Wouter van der Staak staat bij deze verkiezingen op plaats 7 van de  SP-kandidatenlijst.

Voorheen was Van der Staak lid van Provinciale Staten in Brabant. Hier maakte hij zich sterk voor kleine, startende ondernemers, de positie van MBO-scholen en hij kwam op voor solidariteit met mensen uit de LGBT-gemeenschap.
"Europa is geen ver van je bed show", vertelt hij. "Sommige politici roepen dat 80% van onze wetgeving uit Brussel komt. Dit is wat overdreven, maar iedere wet die de Tweede Kamer maakt, moet wel voldoen aan Europese normen. Dat is een van de vele redenen waarom de SP zegt 'Laat Brussel niet de baas zijn'." Van der Staak woont samen met zijn vriendin en twee kinderen op de Kienehoef en is werkzaam als docent aan het Summa College in Eindhoven. 
Meer informatie over Van der Staak, het verkiezingsprogramma en de gehele kandidatenlijst vindt u op www.sp.nl. Wouter van der Staak is telefonisch bereikbaar op 06-14223733

Meer berichten
 

Wat vindt u?

Gaat u naar de optocht in Papgat kijken?Reageren!