Logo mooirooi.nl
   | Fotonummer: 37cfdc
Evenementen / Sint-Oedenrode

Het grootste feest van Olland: ODDfest

Olland - 15 Juni is het weer zover, het grootste feest van Olland: ODDfest 2019.

De Loop'r wordt weer omgebouwd tot festivaltempel en het dorp loopt weer massaal uit om dit feest te vieren. Maar hoe ziet deze avond er uit? Ze beginnen de avond om 20.00uur. De deuren gaan open, de munten zijn met een kleine korting te koop, zoek een plekje dan kunnen ze beginnen.
Op het hoofdpodium: de feesttent, bijt zanger Igor v/d Meijden het spits af. Hierna zal ODKnext nog een vrolijk nootje komen blazen. Waarna we los kunnen met een heuse Mumford & Sons tribute uitgevoerd door The Hillbilly Moonshiners die o.a. speelden op Paaspop en Sziget festival. De avond zal hier afgesloten worden door allround coverband Loeki de Vos.
Voor de rockliefhebbers is "de Jeu de Rock" het podium om helemaal los te gaan. Afwisselend met het hoofdpodium (zodat u van beide podia niets hoeft te missen), spelen hier eerst de mannen van Black Pearl een Pearl Jam tribute, D-Strukzion zal hier een dj-set komen draaien en later die avond breken Eruption (van Halen tribute) en Black Wizard (Ozzy Osbourne) hier de tent compleet af.
Mocht u liever rustig en zittend van een fijn stukje muziek genieten? Goed nieuws, dat kan! Daarvoor hebben we de trap van de Loop'r ook dit jaar weer omgetoverd tot "theater de Jukebox". Hier gaat Dude Oss 4 weergaloze tributes neerzetten. Van Johnny Cash, Elvis, Rolling Stones en CCR. Als extraatje dit jaar is er een bar bij dit podium aanwezig, want gemak dient de mens.
De "huis dj's" van dit jaar, Dj Glenn en Dj Jurrit, zullen er voor zorgen dat het geen moment stil is deze avond. Tussen al die muziek en het drinken door, kunt u dit jaar ook nog hapje eten in onze eigen inpandige Bistro. Gezellig, met een tafelkleedje enzo…..
Bent u nieuwsgierig of sowieso van plan te komen. Bestel dan snel uw kaarten op www.oddfest.nl
Tot slot hebben wij dit jaar nog iets nieuws bedacht! Op vrijdag 14 juni, dit is de dag alvorens het grote ODDfest, opent de Jeu de Rock alvast de deuren van 19.00uur tot 22.00uur voor de jeugd van 10 t/m 16 jaar. Vanaf 21.00uur is iedereen boven de 16 ook welkom. Dat zal een gezellige overlap zijn. Voor de jeugd is er muziek en zijn er activiteiten. Voor de rest van de mensen, is er een mogelijkheid om de andere zalen mee op te bouwen en kan er een drankje genuttigd worden in de Jeu de Rock. Deze avond is het gratis entree.

Meer berichten
 

Wat vindt u?

Vind jij de AVG te ver gaan?Reageren!