Afbeelding
Foto: Peter Raaijmakers

Jarig Roois Kamerkoor ontvangt vrienden

Algemeen

Sint-Oedenrode - 2019 is een lustrumjaar voor het Roois Kamerkoor. Tijdens een speciale repetitie zet het koor op 16 mei aanstaande om 20.00 uur de deuren van de Knoptoren open voor de groep vrienden die de muzikale prestaties van de zangers met belangstelling volgt.

Mede dankzij hun interesse en de financiële ondersteuning van de vrienden slaagt het 45-jarige koor erin programma's te brengen die het publiek steeds weer verrassen. Die reputatie bouwde het koor op door toedoen van Ad van de Wetering. Hij was de oprichter van het koor en ook 39 jaar lang de dirigent en inspirator. Monique Joosten is nu alweer ruim vier jaar de dirigent. Onder haar leiding werken de zangers aan de verdere uitbouw van het koorrepertoire.
Het negende lustrum is voor de zangers en de dirigent een mooie gelegenheid om samen met de vrienden terug te blikken op de rijke geschiedenis en vooruit te kijken naar de toekomst: het lustrumconcert dat op 2 en 3 november gaat plaatsvinden.
Ook nieuwe vrienden zijn op 16 mei van harte welkom bij het Roois Kamerkoor. Men is al vriend door minimaal €27,50 over te maken op rekening NL95RABO0198229291 ten name van Stichting het Roois Kamerkoor, onder vermelding van vriendenbijdrage 2019. Dit bedrag kan ook contant worden voldaan tijdens de vriendenavond op 16 mei in de Knoptoren in Sint-Oedenrode. Aanvang: 20.00 uur.