Logo mooirooi.nl
   | Fotonummer: 3648fb
Foto: Picasa
Sport

Rhode zondag naar SC 't Zand

Sint-Oedenrode - Rhode | Van Stiphout Vooruit heeft twee weekjes rust gehad. Er waren twee inhaalweekenden, maar Rhode was helemaal bij dus hoefde niet in actie te komen. Nu alle inhaalwedstrijden zijn afgewerkt belandt de competitie in de beslissende fase. 

Een beslissing is er al gevallen, TOP kaapte de tweede periodetitel voor de neus van Nemelaer weg, maar die krijgen een herkansing, want zij staan bovenaan in de derde periode. Als Nemelaer de laatste wedstrijd wel had gewonnen zou Nemelaer de tweede periode hebben gepakt en dan had Rhode in de derde periode bovenaan gestaan en had dan serieus meegedaan voor die derde periodetitel, praktisch gesproken zal Nemelaer de vier punten voorsprong in de drie laatste wedstrijden echter niet meer uit handen geven. 
De strijd om het kampioenschap leek een maand geleden nog een formaliteit. Juliana had een voorsprong van tien punten, maar die slonk naar één punt en afgelopen zondag moest het op bezoek bij concurrent TOP. Juliana kwam met 1-0 en 2-1 achter, maar maakt in de slotminuten toch nog gelijk. Dus de strijd om de titel is nog helemaal open.
Onderin is er nog veel mogelijk. Dat geldt niet voor Prinses Irene dat inmiddels met 8 punten achterstand gedoemd is om te degraderen. Voor de twee nacompetitie plekken, zijn de verschillen echter minimaal dus dat wordt nog erg spannend. 
Rhode staat, na de diverse inhaalwedstrijden, nog steeds op de vijfde plaats, een fraaie prestatie, zorgen om degradatie of nacompetitie voor degradatie zijn er al weken niet meer. Rhode kan de competitie dus zonder extra druk gaan uitspelen. Zondag gaat Rhode op bezoek bij SC 't Zandt. Zij verzuimden afgelopen week om afstand te nemen van de onderste plekken door met grote cijfers (0-5) van plaatsgenoot en concurrent FC Tilburg te verliezen en hebben nu de punten ook nog nodig.
 

Meer berichten
 

Wat vindt u?

Bent u blij dat de werkweken weer beginnen?Reageren!