Afbeelding

Nieuwe stagiair: Wout Rovers

Algemeen

Sint-Oedenrode - De komende periode wordt het team van DeMooiRooiKrant versterkt door een nieuwe stagiair: Wout Rovers. Hij stelt zich aan u voor…

"Ik ben Wout Rovers en ik loop de komende tien weken stage bij DeMooiRooiKrant. Hoe ben ik hier gekomen? Een vriend genaamd Jelle van den Brand heeft drie jaar geleden ook stage gelopen bij DeMooiRooiKrant, dus met dat in mijn achterhoofd ben ik naar hem toegegaan om het een en ander te vragen. Hij heeft me toen van alles verteld over hoe zijn stageperiode verliep en dat sprak mij erg aan. Toen heb ik een paar weken later een mailtje gestuurd met de vraag of ik eventueel stage kon komen lopen. Ze reageerden erg positief en nodigden me uit voor een gesprek."

Wat meer over mij
"Mijn grootste hobby is voetballen. Ik voetbal al vanaf mijn vijfde levensjaar en ik ben nu 17 jaar. Ik speel nu in de JO19-1 en daar sta ik in de spits. Als we zaterdag een wedstrijd hebben gespeeld blijven we altijd met een paar teams in de kantine om wat te eten en om een drankje te pakken."

Mijn opleiding
"Ik zit nu in mijn eerste leerjaar van mijn MBO opleiding Marketing & Communicatie. Deze opleiding volg ik op ROC de Leijgraaf in Veghel en ik ga iedere dag met plezier naar school. Ik hoop dat ik doormiddel van deze stage meer leer over het bedrijfsleven."