Logo mooirooi.nl
Alles zag er prachtig verlicht uit.   | Fotonummer: d155c4
Alles zag er prachtig verlicht uit. (Foto: Robin van Houtum)
Evenementen / Sint-Oedenrode

Record aantal van 90.000 bezoekers naar "Brabantse Las Vegas"

Meierijstad - 263 acts; 17 podia & area's; 3 dagen (waarvan de zater- en zondag uitverkocht); gemiddeld 23 graden; 11.000 kampeerders en opnieuw een recordaantal bezoekers – dit jaar maar liefst 90.000 verdeeld over drie dagen. Paaspop 2019 is daarmee de gedroomde kick off van het Nederlandse festivalseizoen en overtreft de hoog gespannen verwachtingen van de organisatie, artiesten en van de bezoekers.

Met nog een dikke muzikale climax als zondagavondprogramma -onder anderen Rowwen Hèze; Heideroosjes; Clean Bandit; Steel Panther; Passenger; 25 Years Charly Lownoise & Mental Theo; en Ronnie Flex & Deuxperience nog voor de boeg als apotheose van een zonovergoten festivaleditie- mag Paaspop 2019 de boeken in als een perfecte editie.

Verdeeld over drie dagen bezochten dit weekend maar liefst 90.000 bezoekers uit binnen- en buitenland (waaronder 11.000 kampeerders) de opener van het Nederlandse festivalseizoen, dat zichzelf opnieuw op alle fronten overtrof: tientallen foodtrucks met eten uit alle windstreken; de imposante Brooklyn Bridge die de camping met het festivalterrein verbindt, en het campingdorp Paradise City met onder meer een heus subtropisch zwembad; disco, bioscoop, Arcadehal en beautysalon.

Paaspop: het Brabantse Las Vegas
Het "Brabantse Las Vegas" was afgelopen Paasweekend traditioneel weer het epicentrum van drie dagen en nachten theater, cabaret, stand-up comedy, high class entertainment en vooral veel, héél véél muziek in alle soorten & maten van grote (inter)nationale acts zoals Scooter, Kraantje Pappie, Within Temptation, Davina Michelle, Dropkick Murphys, Oscar and the Wolf, Clean Bandit en Ronnie Flex & Deuxperience.

Opnieuw heeft Paaspop op alle fronten een groei doorgemaakt. De open monden van bewondering en verbazing over de waanzinnig mooie aankleding van het terrein toverde een instant glimlach op het gelaat van de bezoekers.  Trokken er in 010 nog 9.000 bezoekers naar het toen nog tweedaagse festival (dus 18.000 in totaal); dit jaar verbrak het mooiste festival van Nederland opnieuw zijn eigen record door per dag 30.000 muziekliefhebbers (90.000 in drie dagen) het begin van de lente en van het Nederlandse festivalseizoen te laten vieren.

Meer berichten
 

Wat vindt u?

Bent u blij dat de werkweken weer beginnen?Reageren!