Logo mooirooi.nl
   | Fotonummer: 6801cd
Onderwijs / Sint-Oedenrode

Kunst op basisschool Eerschot

Sint-Oedenrode - Op basisschool Eerschot maken kunst en cultuur wezenlijk deel uit van het onderwijsaanbod. Het geeft de kinderen nieuwe uitdagingen om zich te uiten en de kunstlessen zijn een goede afwisseling met de cognitieve vakken. De kinderen worden op een andere manier gestimuleerd.In het leerarrangement Kunst leren kinderen onderzoeksvragen te formuleren, gaan ze op een onderzoekende of ontdekkende wijze aan de slag, leren ze samen te werken en presentaties te geven.

Drie weken lang werken de kinderen op basisschool  Eerschot aan het thema Kunst. Er worden in groep 1 t/m 8 Kunstlessen gegeven door Inge Bollen. De kinderen zijn bezig met proefjes, maken kennis met de stijlen van verschillende kunstenaars en gaan vooral zelf lekker aan de slag met kunst.

Deze weken vol creativiteit sluiten we af met een expositie op school. Alle ouders, broertjes en zusjes, opa's en oma's, ooms en tantes zijn welkom om onze prachtige kunstwerken te komen bewonderen. De expositie zal plaatsvinden op woensdag 17 april van 15.30 uur tot 17.00 uur.

Meer berichten
 

Wat vindt u?

Vind jij de AVG te ver gaan?Reageren!