Logo mooirooi.nl
   | Fotonummer: 4db795
Foto:
Bedrijfsnieuws

Geboeid door financiële rust

Sint-Oedenrode - Woensdagavond 20 maart waren ruim honderd Rooienaren te gast bij de Rabobank. Notaris Melissa van Rosmalen en adviseurs Jankees Schwiebbe en Bert Smulders informeerden hen over mogelijkheden die bijdragen aan financiële rust. Nu en later. Met het ouder worden gaan (toekomstige) wensen gepaard. Door samen te werken willen de notaris en de Rabobank mensen helpen met het maken van bewuste keuzes die deze wensen kunnen realiseren.

Onbezorgd leven
Onbezorgd ouder worden, dat willen we allemaal! Maar hoe? Veel mensen hebben wensen en/of vragen hierover. Tijdens de informatieavond kwamen onderwerpen als langer thuis blijven wonen, (toekomstige) zorgbehoeften en samen bankieren aan bod. Maar ook mogelijkheden en verschillen in een bancaire volmacht, een testament en een levenstestament werden aandachtig beluisterd.

Verschillende testamenten
Notaris van Rosmalen, van Schepers en Van Nunen, vertelt: "Veel mensen hebben wensen in een testament vastgelegd, voor als ze er niet meer zijn. Tegenwoordig leggen mensen ook steeds vaker wensen vast voor als er tijdens het leven iets gebeurt waardoor ze zelf (tijdelijk) niet kunnen handelen. Bijvoorbeeld als ze door een ongeluk of ziekte niet meer in staat zijn om zaken zelf te regelen. Dit doen we in een levenstestament."

Vragen over de onderwerpen van deze informatieavond kunnen gesteld worden aan de Rabobank (0413 - 491 491) of aan notariskantoor Schepers en Van Nunen (0413 – 474 944). Rabobank Hart van De Meierij organiseert vaker bijeenkomsten. Meer informatie hierover is te vinden op rabobank.nl/hvdm.


Meer berichten
 

Wat vindt u?

Vind jij de AVG te ver gaan?Reageren!