Logo mooirooi.nl
v.l.n.r.: Peer, Ludo, medewerkster Miranda en Willy-Ann.   | Fotonummer: 9402ca
v.l.n.r.: Peer, Ludo, medewerkster Miranda en Willy-Ann. (Foto: )
Bedrijfsnieuws

Kleding verkopen vanuit de woonkamer

Sint-Oedenrode - Het is geen geheim meer dat het in de Nederlandse middenstand niet goed gaat. Er sluiten meer winkels dan er open gaan. Dat is tevens in Sint-Oedenrode zo. Toch zijn er ook succesverhalen. Zoals dat van Gerits Mode. De herenkledingzaak viert dit jaar haar 25-jarig bestaan en na een kersverse verbouwing is het klaar voor de toekomst. De natuurlijke opvolger staat zelfs al klaar…

Het is een zonnige dag, maar de wind is fris. Net-niet-weer eigenlijk en dat is niet goed voor de handel, weet familie Gerits inmiddels exact te voorspellen. Daarom is het rustig in de winkel. Dat geeft mooi de tijd om taart te eten. Zoon Ludo is namelijk jarig en dat moet gevierd worden aan de grote tafel die een prominente plek heeft in de zaak. Een familielid schuift aan en zo begint het terugblikken op 25 jaar Gerits Mode.

Pompon
Het was Willy-Ann die een droom in vervulling zag gaan met de opening van kinderkledingzaak Pompon. "Dat was nog een vraag bij de Rooise Kwis", verwijst Willy-Ann naar de naam. Zo'n zeven jaar runde ze de zaak op de hoek van de Heistraat en de Eerschotsestraat. "Daarvoor was ik dierenartsassistente, maar ik wilde een eigen zaak. In wat precies maakte me niet zoveel uit. Ik had vooral interesse in de handel. Peer is oorspronkelijk bakker - daar hebben we ook nog aan gedacht - maar gelukkig hebben we dat niet gedaan. Dan moet je nóg harder werken."

Lees woensdag het complete verhaal in DeMooiRooiKrant

Meer berichten
 

Wat vindt u?

Vind jij de AVG te ver gaan?Reageren!