KV Rooi wint tegen Peelkorf

Algemeen

Sint-Oedenrode - De zondag na de carnaval stond er weer een wedstrijd op het programma voor de dames van KV Rooi. Vorige keer werd er verloren tegen de Peelkorf dus zeker de taak aan KV Rooi om de punten thuis te houden door te winnen.

De eerste paar minuten was het aan beide kanten nog zoeken dat zich resulteerde in een tegendoelpunt dat pas in de vierde minuut viel. Gelukkig voor Rooi werd hier meteen op gereageerd door een afstandsschot. De verloop van de eerste helft werd er om en om gescoord maar kon KV Rooi wel de ploeg van Peelkorf voorblijven en werd er gerust met een voorsprong van twee doelpunten.
Het was de bedoeling dat KV Rooi minder moeilijk ging korfballen in de tweede helft en naar de makkelijke kansen moest blijven kijken. Het was duidelijk dat het zeker haalbaar was om deze wedstrijd te winnen.
De tweede helft begon met een doelpunt aan de kant van KV Rooi wat hierdoor kon uitlopen naar drie doelpunten verschil. Toch verzaakten KV Rooi om deze voorsprong vast te houden en kon Peelkorf de stand gelijk trekken naar 11-11. Dit bracht KV Rooi niet van hun stuk en kwam de Peelkorf ook niet dichterbij dan dit. Door positief te blijven en de wedstrijd goed uit te spelen heeft KV Rooi de wedstrijd terecht gewonnen met 17-15. Volgende week spelen de dames tegen Melderslo in Sevenum om 15:40. Publiek is van harte welkom!