Logo mooirooi.nl
   | Fotonummer: b1908a
Foto: Henri van Hoorn
Sport

Start Walking Football bij Rhode

Sint-Oedenrode - Op dinsdag 12 maart a.s. van 14.30 u tot 16.30 u start Walking Football bij Rhode. Bij Walking Football draait het om drie aspecten: sociaal gebeuren – bewegingssport – voetbal, speciaal voor ouderen ( dames en heren), vanaf 60 jaar die nog graag bewegen maar wel in een aangepast tempo. Overigens wordt de leeftijdsgrens soepel gehanteerd.

Met sympathieke ondersteuning vanuit Avanti Schijndel (Wim Vermeulen) en vanuit PSV kan er ook bij Rhode gestart worden met deze populaire tak van sport. Er zijn thans voldoende deelnemers om een succesvolle start te maken, maar er is ook zeker nog ruimte voor meer deelnemers. Om iedereen ruimschoots gelegenheid te geven kennis te maken met Walking Football zijn de eerste vier maanden gratis. Vanaf het verenigingsjaar 2019-2020, krijgt Walking Football een formele status binnen Rhode. Iedereen, man/vrouw, die geïnteresseerd is in Walking Football is van harte welkom op 12 maart a.s. op sportpark De Neul.

Begeleider/coach gezocht
Voor Walking Football, een sociale bewegingssport, heerlijk in de buitenlucht bewegen voor mannen en vrouwen, zoekt Rhode een begeleider/coach. Het is wenselijk dat iemand voor de groep staat die de leiding heeft en kan zorgen dat de drie aspecten van Walking Football ook voldoende aandacht krijgen. Ben je geïnteresseerd of ken je iemand die geïnteresseerd is, neem dan contact op met Wim van Meijl ( 06 23 44 25 62). Om e.e.a. goed te kunnen uitvoeren, wordt ondersteuning geboden.

Meer berichten
 

Wat vindt u?

Gaat u stemmen voor de Europese Verkiezingen?Reageren!