Logo mooirooi.nl
   | Fotonummer: 48f586
Bedrijfsnieuws

Verhuizing De Borgmolen

Sint-Oedenrode - Zoals velen van jullie vast al opgemerkt hebben, is De Borgmolen verhuisd naar Philippusstraat 1b. Maar wat/wie is De Borgmolen nu precies?

De Borgmolen functioneert als een 'paraplu-naam' voor verschillende praktijken die hieronder vallen, die met elkaar willen samenwerken vanuit dezelfde visie en overtuigingen. Enkele jaren geleden is De Borgmolen intensief gaan samenwerken met praktijk Haans-KaJo (hoofdlocatie gevestigd in Den Dungen). Door deze samenwerking is het mogelijk gebleven om gecontracteerde zorg aan te bieden (wat betreft diagnostiek en behandeling) en uit te breiden met dyslexiezorg. Deze dyslexiezorg kunnen we aanbieden aan kinderen en jeugdigen binnen Meierijstad en de gecontracteerde omliggende gemeenten. Voor diagnostiek en behandeling/ trainingen kunt u terecht bij Loes van der Heijden en Marlou van der Vleuten, beiden orthopedagoog van beroep.

Naast praktijk Haans-KaJo zijn de volgende praktijken onderdeel van de paraplu-naam De Borgmolen:
- Hanneke van Lankveld; werkzaam als integratief kindertherapeute
- Anneke van Berkel; werkzaam als psychomotorisch kindertherapeute, in combinatie met sensorische informatieverwerking
- Inge Smits; werkzaam als gezins-en relatietherapeute
- Amy van Kronenburg en Ilse van Uden; werkzaam als ambulant begeleidsters

De Borgmolen biedt een breed palet aan hulpverlening voor jong en oud. Met diverse aanvullende disciplines onder één dak kunnen we direct schakelen en binnen ons team effectief zoeken naar passende hulp, begeleiding en ondersteuning. Onze visie dat mensen zich meteen thuis voelen bij De Borgmolen zullen we zeker doorzetten in het nieuwe pand. Er volgt een officiële opening ter ere van deze nieuwe plek, samen met het 5-jarige jubileum van De Borgmolen.  Wanneer de datum bekend is zullen we dat communiceren! We zijn dan wel verhuisd naar onze nieuwe locatie, maar de gezichten van het team De Borgmolen blijven vertrouwd, zoals op bijgaande foto te zien is.

Meer berichten
 

Wat vindt u?

Bent u blij dat de werkweken weer beginnen?Reageren!