Logo mooirooi.nl
   | Fotonummer: cb541f
Oproep MooiRooi.nl / Sint-Oedenrode

Bus naar Miljoenenjacht bijna vol

Sint-Oedenrode – Het artikel van vorige week over de deelname van Sint-Oedenrode aan Miljoenenjacht maakte de tongen los. 'Heb jij een uitnodiging gehad?' was de laatste dagen een veelgehoorde vraag. Slechts vijftig Rooienaren hebben een uitnodiging gehad. Eén van hen, Gijs Kapteyns, nam het initiatief om een bus te regelen.

"Het is toch veel leuker om met zijn allen te gaan, dan allemaal apart?" geeft de Rooienaar terecht aan. Dat zijn veel gelukkigen met hem eens. Tot nu toe zijn 21 genodigden op het idee van Gijs in gegaan. Allemaal mogen ze een introducé meenemen naar de tv-studio. Zij maken ook allemaal kans op mooie prijzen, of op die felbegeerde plek om koffers om te mogen draaien. Dat houdt dus in dat nu 42 mensen een plek in de bus hebben. "Hij is bijna vol! Er zijn nog een paar plekken vrij", moedigt de initiatiefnemer aan.
Ben jij uitgenodigd voor Miljoenenjacht van de Postcodeloterij? Wil je ook gezamenlijk naar de opname op woensdag 6 maart? Meld je dan aan via g.kapteyns@chello.nl en bemachtig een plek in de Miljoenenjachtbus.
 

Meer berichten
 

Wat vindt u?

Bent u blij dat de werkweken weer beginnen?Reageren!