Logo mooirooi.nl
   | Fotonummer: 2781e4
Foto: Jan Roche
Sport

Ollandia ontvangt Gloria UC

Olland - Zondag gaat voor Ollandia de competitie verder met op sportpark Ekkerzicht de thuiswedstrijd tegen Gloria UC.  

In de uitwedstrijd in Baarle-Nassau leed Ollandia, na telkens terug te moeten komen van een achterstand, het eerste puntverlies met een 3-3 eindstand. Gloria UC staat momenteel 4de op de standelijst en speelt nog voor een plek in de nacompetitie en zal dus zondag opnieuw proberen om het Ollandia moeilijk te maken. Aan Ollandia de taak om zich daar goed op in te stellen.
Op zondag spelen ook de overige teams weer hun volgende competitieronde, waarbij o.a. Ollandia 2 de verdienstelijke 2-1 winst op WEC op zondagmorgen bij DVG in Liempde een mooi vervolg moet zien te geven, terwijl op sportpark Ekkerzicht Ollandia 35+ en Vrouwen weer voor de volle winst zullen gaan. Op zaterdag komt ook de Ollandia jeugd weer in actie. Bij alle wedstrijden zijn supporters natuurlijk weer van harte welkom. Deze zijn zondag, na de wedstrijd van Ollandia 1, ook van harte welkom op de aftergame party "Feest in de geest van Andre Hazes". Nu de voorronden van het teamkampioenschap Darten achter de rug zijn, kunnen op 14/2 de rikliefhebbers weer terecht voor een avond gezellig rikken.  Donderdag 14/2 vanaf 20.45 uur is het voor alle liefhebbers weer rikken in de Ollandia kantine op sportpark Ekkerzicht, waarbij weer mooie prijzen zijn te winnen.  

Spelregelavond bij Ollandia
Op woensdag 20/2 vanaf 19.00 uur is er in de kantine op sportpark Ekkerzicht een spelregelavond, waarbij een scheidsrechter uit het betaald voetbal uitleg komt geven over de spelregels en de rol als scheidsrechter. Een avond die "verplicht" is voor alle (kader)leden, maar ook ouders en andere supporters zijn van harte welkom. 

Meer berichten
 

Wat vindt u?

Vind jij de AVG te ver gaan?Reageren!