Afbeelding

Sint-Oedenrode op Miljoenenjacht

Algemeen

Sint-Oedenrode – We krijgen allemaal wel eens van die brieven binnen die doen voorkomen alsof je tonnen aan euro's hebt gewonnen. Tegenwoordig prikken we daar wel doorheen. 'Ik win toch nooit iets' wordt dan hardop uitgesproken en de brief van de loterij verdwijnt bij het oud papier. Enkele maanden geleden was dat net iets anders voor vijftig Rooienaren. Zij kregen een persoonlijke uitnodiging met indirect kans op veel geld.

Gijs Kapteyns uit de Irenestraat is één van de vijftig die is uitgenodigd voor Postcodeloterij Miljoenenjacht. De populaire tv-show waarin veel geld valt te winnen. "We zullen wel niks winnen, maar het is mooi om een keer mee te maken", denkt de Rooienaar het verloop al te kunnen voorspellen. Maar je weet maar nooit! Je zou maar net degene zijn die naar voren mag om de koffertjes te openen. Bovendien is dat niet de enige kans op een mooie geldprijs. In het publiek wordt wel vaker aardig wat geld uitgedeeld of een andere mooie prijs. Wie weet wordt het vak van Sint-Oedenrode rijkelijk bedeeld! In dat vak mogen uiteindelijk honderd mensen plaatsnemen. De vijftig genodigden (stuk voor stuk uit het gebied met postcode 5491) nemen allemaal een introducée mee. Gijs: "We hebben inmiddels een brief binnen gekregen met de spelregels en voorwaarden. Op woensdag 6 maart zijn de opnamen in de tv-studio."

Met de bus
De voorbereidingen zijn inmiddels begonnen en dat zette Gijs aan het denken. "Het is toch veel gezelliger om met zijn allen met de bus te gaan! Ik heb daarom alvast geïnformeerd bij Dortje van Hoof. Maar hoe bereik ik al de genodigden uit Rooi?" Een goede vraag van Gijs. Via via heeft hij nog maar van enkele andere Rooienaren gehoord dat ze mee mogen. Maar wie zijn die andere mensen?
Daarom een oproep via DeMooiRooiKrant:
Ben jij één van de genodigden en zie jij het zitten om gezamenlijk met de bus richting de opnamen te gaan? Meld je dan aan via het volgende mailadres: g.kapteyns@chello.nl. "Bij voldoende deelname zal de bus rijden", geeft Gijs duidelijk aan.