Odisco mist vertrouwen

Olland - Op zondag 3 februari speelde Odisco 1 tegen BMC 1, om 13:15 uur in de Streepen met een enthousiast D1 team dat team van de week was.

Na twee wedstrijden achter elkaar verloren te hebben, was het aan Odisco om weer punten te pakken. Het spel van Odisco kwam, in tegenstelling tot de tegenstander, moeizaam op gang en al snel werd het 0-2. Ondanks veel slordig balverlies van Odisco volgden er voor beide ploegen velen kansen, maar helaas wilden de doelpunten bij Odisco niet vallen. Ruststand 3-6.
Na de rust liep Odisco enorm achter de feiten aan waaruit BMC een gat creëerde van 7 doelpunten verschil. Hierna konden de meiden van Odisco een tandje bij zetten en probeerden ze nog aan te sluiten bij BMC. De laatste 10 minuten heeft Odisco nog kunnen laten zien dat ze het wel in zich hebben, maar dit kwam te laat. Odisco heeft velen kansen kunnen creëren maar miste het vertrouwen, want de schoten wilden er niet in. Eindstand 8-12.
Hopelijk pakt de ploeg snel het vertrouwen en de teamspirit weer op zodat ze weer punten kunnen pakken. Verder wil het team natuurlijk de meiden van de D1 bedanken voor hun goede support.