Logo mooirooi.nl
   | Fotonummer: 341bc9
Sport

Prima seizoensstart voor TTV Attaque

Sint-Oedenrode - Attaque 1 is het nieuwe seizoen op een degelijke manier begonnen. De Rooienaren waren in Sporthal De Kienehoef de gelijke van TTVE 1.

Attaque 1 degradeerde het afgelopen seizoen uit de tweede klasse en het team is nogal veranderd. Vorig seizoen bestond de equipe nog uit het drietal Menno van Os, Dirk Kastelijn en Leon Schepens, maar dit seizoen is het team een zevental met de toevoeging van Co Stamps, Burt van Geffen, Frank van der Zanden en Maico van Boxmeer. Menno, Co en Maico beten afgelopen vrijdag het spits af. De wedstrijd ging vanaf hhet begin gelijk op. Menno en Maico wonnen beiden hun eerste wedstrijd, Co lukte dat niet en ook het dubbel ging naar de tegenstanders uit Elshout. Nadat Maico voor de tweede keer een verrassende zege pakte, leek zelfs een overwinning nog mogelijk. Menno speelde op een prima niveau en won ook zijn laatste twee partijen. Voor Co was de stap naar het eerste nog even te zwaar. Uiteindelijk eindigde de wedstrijd in 5-5, een uitslag waar Attaque tevreden over kan zijn.

Attaque 2 is ook duidelijk veranderd: Cliff van Driel, Bram Marinus en Stefan Kerk zagen Anne van de Sande en Peter Verhagen zich terugtrekken uit het team, maar mogen Leon Huijberts verwelkomen. Het jongste team van Attaque zal dit seizoen proberen om handhaving in de vierde klasse een feit te maken en de eerste stap moest gezet worden tegen ROTAC '82 2 uit Rossum. Cliff, Stefan en Bram presteerden prima, maar stonden uiteindelijk vaak aan de verkeerde kant van de score. Al snel stond het 0-5, nadat er onder andere drie wedstrijden met 2-3 waren verloren. Cliff kon uiteindelijk het eerste punt op het bord zetten; de 3-2 was eindelijk een keer in Roois voordeel. Stefan zag ondertussen de bomen door het spreekwoordelijke bos niet meer nadat hij alle drie zijn partijen verloor met 3-2 en twee punten verschil in de beslissende game. Bram pakte met uitstekend spel nog wel een partij, waardoor de einduitslag een geflatteerde 2-8 was in Rossums voordeel.

Attaque 3 is het enige team dat nog exact hetzelfde is als afgelopen seizoen. De ploeg speelt dit seizoen in de vijfde klasse. Nick van Galen, Bram van Galen en Job van Galen begonnen de competitie met een thuiswedstrijd tegen Best 2. De start was voor de Rooise ploeg. De drie broers pakten alle drie zonder al te veel problemen hun eerste pot van de avond. Ook het dubbel ging de goede kant op en zo stond het gelijk 4-0. Vanaf dat moment wist Best wat terug te doen. Toch bleef Attaque zijn voorsprong houden. Nick wist zijn goede vorm door te trekken en won alle drie zijn partijen. Job moest nog één wedstrijd laten aan zijn tegenstander, maar won wel knap twee partijen. Bram had een mindere avond en wist één partij te winnen. De wedstrijd eindigde uiteindelijk in een dikverdiende 7-3 overwinning van de broers, waarmee het team laat zien dat ze ook dit seizoen hoog kunnen gaan eindigen.


Meer berichten
 

Wat vindt u?

Vind jij de AVG te ver gaan?Reageren!