Logo mooirooi.nl
Evi Opheij is heel lenig. Dat laat ze hier zien.   | Fotonummer: d4e711
Evi Opheij is heel lenig. Dat laat ze hier zien.
Sport

Voor het eerst op NK rolschaatsen

Sint-Oedenrode- Evi Opheij uit Sint-Oedenrode  maakte afgelopen weekend in Zwolle een bijzonder evenement mee. Voor het eerst mocht ze zich laten zien op het Nederlands Kampioenschap rolschaatsen. Samen met acht andere meiden kwam ze in actie namens RC Alico.

Het afgelopen jaar hebben de meiden weer erg veel geleerd. Springen, snelheid, pirouettes draaien, nieuwe technieken. Het is pure elegantie wat de meiden op wieltjes laten zien . Evi en de andere meiden hebben hard gewerkt en de trainsters en vrijwilligers hebben er weer voor gezorgd dat ze goed voor de dag kwamen.
In mooie, met de hand gemaakte, kostuums reden ze hun ronden. Natuurlijk met mooie haren en professionele make-up. Na alle indrukken en ervaringen van een groot Nederlands Kampioenschap rolschaatsen keerden de rolschaatsdames weer voldaan huiswaarts. Met de jeugdgroep haalden ze een zesde plaats en met de debutantengroep een knappe tiende plaats.
Lijkt het je leuk om te rolschaatsen? RC Alico heeft voor jong en oud leuke trainingsgroepen. Wil je meer informatie? Kijk dan op Www. RC- Alico.nl of check de Facebookpagina.

Meer berichten
 

Wat vindt u?

Vind jij de AVG te ver gaan?Reageren!