Odisco speelt slechte wedstrijd

Algemeen

Odisco speelde afgelopen zondag in Sevenum tegen Oxalis. Een lastige tegenstander was gebleken uit eerdere ontmoetingen, want Odisco had zowel verloren als gelijkgespeeld tegen deze ploeg. Maar Odisco was vastbesloten nu wel punten te pakken.

Odisco zat vanaf het begin niet in de wedstrijd en had veel moeite met het inzakken van de tegenstander. Hierdoor wist Oxalis snel een 3-1 voorsprong te pakken. Omdat beide ploegen veel moeite hadden met scoren, kon Odisco tot de rust aanhaken. Ruststand 4-3.
In de rust werd de dames verteld vooral meer te gaan lopen voor elkaar. Een stap extra voor elkaar zetten en wat harder werken dan zouden ze de wedstrijd naar zich toe kunnen trekken.
Na rust wist Odisco terug te komen naar 5-5. Helaas werden er daarna verdedigend een aantal verkeerde keuzes gemaakt en wist Oxalis in 2 minuten weg te lopen naar 8-5. Odisco maakte hierna meteen de 8-6 en toen werd er een hele tijd niet gescoord. Maar daarna was het weer Oxalis die in 3 minuten drie keer scoorde en hiermee de wedstrijd besliste (11-6). Beide ploegen scoorde hierna nog 1 maal. Eindstand 12-7.
Odisco speelde een hele slechte wedstrijd en leek overal net te laat te zijn. De ploeg uit Olland was niet gretig genoeg en de scherpte in de afmaak ontbrak ook nog eens, waardoor de dames nooit in de wedstrijd zijn gekomen. Volgende week speelt Odisco thuis tegen BMC 1 om 13:15 in de Streepen.