Afbeelding

Het Kofferen ruimt de boel op…..

Algemeen

Sint-Oedenrode - Switch Fashion & Lifestyle en You! fashion for women ruimen de boel op, op zondag 27 januari van 12.00 tot 17.00 uur. Het is verrassend, origineel, met voornamelijk het doel om eigen klanten de service te bieden zoals ze die ook in de stad kunnen krijgen. Alleen dit is beter! Persoonlijker, gezelliger en interessanter! Deze ondernemers timmeren actief aan de weg om de eigen klanten te verwennen en te verrassen.

De insteek van deze extra ingelaste Open Zondag is voornamelijk om plaats te maken voor de nieuwe collectie. De magazijnen moeten leeg en tevens zitten er nog leuke koopjes tussen van deze wintercollectie. Terwijl de dames shoppen, kunnen de heren hun haren of baard bij laten toppen bij Mr. Barber. Een ideale mix!

Pak die kans en ga 27 januari van 12.00 tot 17.00 lekker shoppen bij Switch Fashion & Lifestyle en You! fashion for women. Geen excuus voor de heren! Zij kunnen meteen naar de kapper of mee gaan winkelen. Een mooi initiatief van deze drie Rooise ondernemers. Tot 27 januari! De koffie staat klaar!