Logo mooirooi.nl
Het bestuur Angels for Little Angels   | Fotonummer: aa418d
Het bestuur Angels for Little Angels
Meierijstad

Evenement The Voices of Meierijstad verhuist naar De Brink

Meierijstad - Het evenement The Voices of Meierijstad vindt zondag 20 januari niet plaats in Theater de Blauwe Kei, maar in gemeenschapshuis De Brink in Eerde.

Het evenement is een initiatief van Stichting Angels for Little Angels van de Schijndelse Anja van de Zand. Het geld dat met de happening wordt opgehaald, gaat naar een kinderdagverblijf in Zuid-Afrika. De ambitie van de organisatie was aanvankelijk om een gigantisch koor van 600 zangers en zangeressen uit Meierijstad samen te stellen. De Nederlandse diva Karin Bloemen en lokale en regionale solisten treden ook op tijdens de avond. "Maar de inschrijvingen bleven achter bij onze ambitie", concludeert Anja van de Zand. "Niet erg hoor, want we hebben nog steeds een prachtig koor en het evenement gaat onveranderd door en wordt een grandioze happening. Alleen wilden we een locatie die beter past bij onze omvang. De Blauwe Kei zou veel te groot zijn." In gemeenschapshuis De Brink in Eerde werd de nieuwe place-to-be gevonden. Dus gaan alle vrijwilligers, deelnemers, solisten én Karin Bloemen daar naartoe op zondag 20 januari. Net als het publiek dat naar The Voices of Meierijstad komt luisteren. Kaarten kopen kan nog steeds. Check www.angelsforlittleangels.nl voor alle mogelijkheden en arrangementen.

Angels for Little Angels
The Voices of Meierijstad wordt georganiseerd door Stichting Angels for Little Angels en de volledige opbrengst van het evenement gaat naar het goede doel: kinderdagverblijf Little Angels in Houtbay, Zuid-Afrika. De stichting helpt door stapsgewijs de schrijnende situatie van de jonge kinderen in het verblijf te verbeteren. De kinderen komen uit vaak straatarme gezinnen met weinig tot geen toekomstperspectief. Angels for Little Angels, een initiatief van Anja van de Zand uit Schijndel, zet zich in door onderwijs, voorlichting en activiteiten te verbeteren en/of op te zetten en door het kinderdagverblijf grondig op te knappen en – als er voldoende geld wordt binnengehaald – een safehouse op te zetten. Zo wordt een fundament gelegd voor een betere toekomst voor deze kinderen.

Meer berichten
 

Wat vindt u?

Welke van deze drie geselecteerde namen moet de nieuwe naam voor Prinsenzittingen 2020 worden?Reageren!