Logo mooirooi.nl
   | Fotonummer: c3d5b6
Foto: Jos van Nunen
Sport

Finalisten Ollandse biljartkampioenschappenbekend

Olland - Afgelopen vrijdag werd de halve finale in café D'n Toel gespeeld. De halve finalisten waren aan elkaar gewaagd en speelden vol overgave voor een plaats in de finale. 

De vele toeschouwers hebben overwegend mooie en spannende partijen gezien. Mark Huijbers en Cees Bouter hadden slechts 11 beurten nodig om hun sportieve rivalen Wil v.d. Pasch en Albert van Driel af te schudden. Jan de Jong maakte zijn partij tegen Harrie v.d. Heijden, met een carambole verschil, uit in 17 beurten. Bert van Kessel moest het nipt afleggen tegen Michael Toelen.  Rien v.d. Spank kwam in zijn partij moeilijk op dreef en moest uiteindelijk zijn meerdere erkennen in Jan Hagelaars. Ton van Alphen bouwde zijn partij rustig op. Zijn tegenstander Frans van Esch speelde ook een goede partij maar had deze avond het geluk niet aan haar zijde. Frans verloor na 18 beurten van Ton. Cees Bouter zorgde voor de hoogste serie van de avond (18). In "De Dorpsherberg" wordt a.s. vrijdag 14 december aanvang 19.30 uur zowel het klassen kampioenschap als het algemene kampioenschap gespeeld. De wedstrijdleiding hoopt de 29ste editie van de Ollandse Biljartkampioenschappen af te sluiten met een fantastische finaleavond en wenst alle finalisten veel succes. Iedereen is vrijdagavond welkom in Café-Cafetaria-Zaal "De Dorpsherberg".     
Geplaatste spelers voor de finale: Cees Bouter en Jan Hagelaars (A-klasse); Ton van Alphen en Michael Toelen (B-klasse); Mark Huijbers en Jan de Jong (C-klasse).  
Programma vrijdagavond 14-12-2018: Klassenkampioenschap 19.30 uur C-klasse: Mark Huijbers – Jan de Jong. B-klasse 20.15 uur: Ton van Alpen – Michael Toelen en A-klasse 21.00 uur: Cees Bouter – Jan Hagelaars. Aansluitend worden de wedstrijden om het algemeen kampioenschap gespeeld. 

Meer berichten
 

Wat vindt u?

Moet Rooi een nieuw zwembad krijgen?Reageren!