Afbeelding
Foto: Johnny Huijberts

Verrassende nieuwe kavels bij Titelveiling

Algemeen

Sint-Oedenrode - Aanstaande zaterdag 15 december wordt alweer voor de twintigste keer de Titelveiling van Stichting Papgat georganiseerd. De avond begint met een diner bij restaurant De Beleving voor de titelhouders van het afgelopen jaar.

Vanaf 20.00 uur verplaatst het gezelschap onder leiding van Prins Nulleke Pap d'n Urste zich naar de Gouden Leeuw waar de veiling zal plaatsvinden door veilingmeester Will van der Linden en wetshandhaver Peter Verkuijlen. U kunt bieden op mooie, adellijke titels van wijken, straten of dorpen zoals baron/barones, jonkheer/jonkvrouw of hertog/hertogin. Naast deze titels worden er dit jaar voor het eerst een vijftal kavels ter veiling aangeboden. U kunt bieden op een kavel waarmee u de hofdames voor een evenement kunt inzetten. De Raad van Elf biedt een compleet verzorgde dag aan tijdens Carnaval inclusief origineel smokingkostuum van een eerdere adjudant (misschien wel mee op de Prinsenwagen). De Stichting schenkt een VIP-arrangement voor twee personen tijdens de Prinsenzitting. U mag hiervoor de hele avond plaatsnemen in de Prinsenbak samen met onze Prins en Adjudant en de avond beleven vanuit de mooiste plek.
Ook De Gouden Leeuw biedt een kavel aan om tijdens het ontbijt op carnavalsmaandag aan te schuiven voor een VIP arrangement met daarbij onze Prins, Adjudant, Dames en het complete gevolg. Als laatste kunt u bieden op een mooie kavel aangeboden door Mark Vermeltfoort en Hans van der Heijden die op dit moment bezig zijn met de NoordkaapChallenge voor het Dolle Bolle Bal. Hans en Mark bieden een trollenfamilie aan van 11 trollen aan (deze komen uit Noorwegen) die de hele reis naar de NoordKaap zullen meemaken. De opbrengst van deze kavel komt volledig ten goede aan het goede doel dat Hans en Mark ondersteunen namelijk het Dolle Bolle Bal van Stichting JeugdCarnaval. De opbrengst van de titelveiling wordt gebruikt voor het prijzengeld van de optocht van Papgat. U komt toch ook?!