Logo mooirooi.nl
   | Fotonummer: 04b988
Foto: Wies Habraken
Oproep MooiRooi.nl / Sint-Oedenrode

Heel vreemde valuta stroomt binnen

Sint-Oedenrode – In Mediahuis Meierijstad staat een grote inzamelingsdoos klaar om Douwe Egberts punten te verzamelen. Maar ook oud geld is welkom. De gehele opbrengst gaat naar het goede doel. Gisteren kreeg de redactie van DeMooiRooiKrant een heel mooi aanbod. Een dame kwam een flinke berg zeer vreemde valuta brengen; briefgeld uit Zaïre, Cuba, Suriname en andere verre oorden. Ze werden aandachtig bekeken en belandden daarna in de daarvoor bestemde doos.

Vreemd en oud geld
Lionsclub Sint-Oedenrode zamelt vreemd en oud geld in voor Fight for Sight en helpt mee om blinden in derde wereld landen weer te kunnen zien. Bijna iedereen heeft vreemd of oud geld in huis. Hieraan kan door de inzameling een zinvolle bestemming gegeven worden. De Lions zijn via hun netwerk in staat om munten en papiergeld uit de hele wereld om te zetten in euro's. Elke 10 euro wordt door Wilde Ganzen met 50% verhoogd tot 15 euro. De opbrengst van de actie gaat naar oogklinieken in derde wereldlanden.

Inleveren waardepunten en geld
Lionsclub Sint-Oedenrode neemt de praktische kant van de inzameling voor zijn rekening. Op onderstaande 5 adressen zijn inzameldozen geplaatst. De boxen staan daar tot 15 januari 2019. - Mediahuis Meierijstad, Heuvel 7, Sint-Oedenrode; De Dorpsherberg, Pastoor Smitsstraat 48, Olland; Bakkerij van den Eertwegh, Lieshoutseweg 16, Nijnsel; De Winkel van Boskant, Meidoornstraat 2, Boskant; Formido, Eerschotsestraat 44, Sint-Oedenrode.

Meer informatie:
Marianne Bruin-van Groningen, president Lionsclub Sint-Oedenrode, mobiel 06-30441942
Paul Goemans, secretaris Lionsclub Sint-Oedenrode, mobiel 06-39316268 https://www2.lions.nl/#top

Meer berichten
 

Wat vindt u?

Gaat u stemmen voor de Europese Verkiezingen?Reageren!