Afbeelding

In één woord: schitterend!

Algemeen

Sint-Oedenrode - Afgelopen weekend waren alle zestien tennisbanen weer volop in gebruik tijdens het Kind Oudertoernooi bij TV de Kienehoef .

Vele leden waren van de partij, van jong tot oud en dat maakte het jaarlijks terugkerende toernooi weer tot een heel gezellig samenkomen. Het toernooi werd over twee en een halve dag gespeeld. Het is dit jaar al weer de 22e keer dat de Jeugdcommissie van de tennisvereniging dit toernooi organiseert. Voor de meeste deelnemers is dit het leukste recreatieve tennistoernooi van de vereniging. Met maar liefst 408 deelnemers is dit, durven we gerust te zeggen, het  grootste toernooi van Nederland. De jongste deelnemers zaten in de leeftijd van 4 t/m 6 jaar en vormden zo een mooie poule. De organisatie had voor een goochelaar gezorgd en er werd een loterij georganiseerd. Met dank aan de vele  sponsoren.
Bij dit toernooi moet minimaal een van de deelnemers lid zijn van de tennisvereniging. Met spelers van jong en oud en van selectietennissers tot recreatieve tennissers was er veel variatie in de wedstrijden. De oudste deelnemer van het toernooi was 81 jaar en de jongste deelnemer was net 4 jaar. De trainer van de vereniging, Cees van de Boer, heeft de indeling samengesteld zodat het eerlijke wedstrijdjes werden. De uiteindelijke 36 poulewinnaars kregen een beker en een foto met de titel erbij mee naar huis. Ook wat toeschouwers betreft was het heel druk: opa's, oma's, vaders, moeders, broertjes en zusjes, iedereen was aanwezig om hun familie aan te moedigen en te steunen. Wat ook bij de organisatie opviel  was dat er verschillende "niet tennissende" deelnemers informeerden voor een training en eventueel een lidmaatschap van de vereniging , dus wat dat betreft was het wederom een zeer goede reclame voor de vereniging.  De volledige uitslag is te zien op de website van TV de Kienehoef.