KV Rooi sluit eerste helft buitencompetitie goed af

Sint-Oedenrode  - Zondag 28 oktober stond de laatste wedstrijd op het programma in de buitencompetitie. Klick '15 was de tegenstander op deze koude zondag.

Klick '15 werd eerder dit seizoen al verslagen op eigen grond met 9 - 6, nu werd er afgereisd naar Wilbertoord. Doordat de buitencompetitie opgedeeld is in twee helften, na- en voorjaar, wordt elke tegenstander twee keer getroffen. Alleen duurt de najaarscompetitie langer en daardoor wordt er twee keer tegen Klick '15 gespeeld. In de voorjaarscompetitie zullen ze deze niet meer treffen. Dit was natuurlijk erg handig omdat er van de vorige wedstrijd nog het nodige kon worden terug gehaald. Toen werd er erg makkelijk gewonnen, dus het was zorg om ze niet te onderschatten en er vol voor te gaan. KV Rooi wist de score te openen en kwam vrij snel op een 0 - 2 voorsprong. KV Rooi was de betere ploeg maar de vele kansen werden niet benut. Klick '15 wist door wat verloren schoten enigszins bij te blijven, wat een 2 - 5 ruststand opleverde. Na de rust herpakte Rooi zichzelf en werden er wel veel kansen afgemaakt. Klick '15 kwam her en der ook nog tot scoren, maar kwam niet gevaarlijk in de buurt. Eindstand 6 -12.
Met deze overwinning sluit KV Rooi de eerste helft van het buitenseizoen goed af. Met slechts één verloren punt leiden ze in de hoofdklasse. In het voorjaar zal de buitencompetitie worden voortgezet. Eind november begint de binnencompetitie. Ze zien jullie graag weer in de Streepen, tot dan!