Afbeelding

Win kaarten voor de expositie 90 jaar BMW-automobielen

Algemeen

Sint-Oedenrode/Rosmalen - In het Autotron van Rosmalen wordt op zaterdag 10 en zondag 11 november weer de Oldtimerbeurs gehouden. Dit jaar met een grote Expositie over 90 jaar BMW-automobielen. Natuurlijk maken de lezers van DeMooiRooiKrant weer kans op gratis toegangskaarten voor deze beurs.

BMW staat voor Bayrische Motoren Werken, maar de eerste auto, die BMW maakte werd helemaal niet in Beieren gebouwd. Als u ons kunt vertellen in welke stad dat dan wel was, maakt u kans op twee van de tien toegangskaarten voor Oldtimerbeurs en Expositie 90 jaar BMW-automobielen in het Autotron.

U kunt uw antwoord tot en met zondag 4 november sturen naar: redactie@demooirooikrant.nl, een briefje met het juiste antwoord op ons kantoor aan de Heuvel 7 afgeven kan natuurlijk ook.

Weet u het juiste antwoord niet, maar wilt u wel naar deze beurs, dat kan natuurlijk altijd. De toegangsprijs bedraagt 12,50 euro en kinderen tot twaalf jaar onder begeleiding van een volwassene mogen gratis mee naar binnen. De beurs en expositie zijn op zaterdag 10 en zondag 11 november tussen 10.00 en 17.00 uur geopend.