Logo mooirooi.nl
   | Fotonummer: 47cae6
Sport

Fiat-equipe van start in Twente

Sint-Oedenrode - Het Ruud Middel Rallyteam komt dit seizoen nog éénmaal in actie met de Fiat Grande Punto Abarth en wel tijdens de Twente Short Rally. 

Deze wedstrijd vindt plaats op zondag 21 oktober in en rondom Hengelo. De rally telt drie verschillende klassementsproeven die twee maal verreden worden. Twee daarvan zijn in het buitengebied en één op industrieterrein Twentekanaal. Deze laatste is voor het publiek erg spectaculair omdat de auto's meerdere keren en snel achter elkaar langskomen.
"Na de teleurstelling tijdens de ELE Rally, waar we de auto vroegtijdig aan de kant moesten zetten, reizen we nu met veel vertrouwen richting Hengelo. De Punto is voorzien van de nodige nieuwe onderdelen en op diverse punten verbeterd. Beetje bij beetje leren we de auto kennen en wordt deze beter en betrouwbaarder", aldus Ruud.
Navigator Martijn Ebben vult aan: "Ervaring opdoen, geen fouten maken en uitrijden blijft (naast uiteraard veel lol beleven) ons doel. Toch zijn we stiekem wel benieuwd waar onze zware diesel staat in de sterk vertegenwoordigde R3-klasse." 
De rally start zondag iets na 12.00 uur vanaf de Robijnstraat in Hengelo. Vóór, tijdens en na de wedstrijd is het team te volgen via hun facebook-pagina en Instagram-account.

Meer berichten
 

Wat vindt u?

Ik heb last van vliegverkeer boven Sint-OedenrodeReageren!