Andy Marcelissen zal ook weer van de partij zijn.
Andy Marcelissen zal ook weer van de partij zijn.

31e Rooise Klompenklets

Algemeen

Sint-Oedenrode - Na de enthousiaste reacties op de 30e klompenklets van 2017, is de "Kletscommissie", van k.v. de Narrekap wederom begonnen om ook voor de 31e editie van de Rooise Klompenklets een top programma met de allerbeste tonpraters neer te zetten. In het weekend van 23, 24 en 25 november zal, in Zalencentrum De Beurs, het jaarlijkse spektakel weer losbarsten. Dit evenement behoort al jaren tot de top van tonpraatevenementen en is een echte traditie binnen het carnaval in Papgat.

Ook dit jaar is de kletscommissie weer op pad geweest om te scouten naar de beste buuts, oude bekenden en nieuwe talenten. Ieder jaar weer is het zoeken naar de juiste acts. Dit door verschillende evenementen en/of wedstijden te bezoeken, daar te luisteren naar toppers maar ook "floppers" en alles wat daar tussen zit. Belangrijke graadmeter voor de commissie is dan de reactie van het publiek, daar organiseren zij het voor. Daarna moeten de geselecteerden ook nog eens kunnen, drie dagen op een rij, op een vastgesteld tijdstip. Op zich is het al een prestatie om gevestigde namen zoals Andy Marcelissen, Boy Jansen, Freddy van de Elzen en Christel van de Dungen gezamenlijk in één weekend drie programma's te laten draaien. Toch is het dit jaar gelukt!! Door deze namen aan te vullen met Jorlan Manders (in 2015 als "Toontje de pechvogel" al eens op de Klompenklets geweest) en debutant Twan van Oers, heeft de organisatie weer een staande basis voor een gevarieerd programma vol kolderieke typetjes, woordspelingen en grappen. Al met al een gezellige avond (of middag) lachen geblazen.
De gebruikelijke brunch voor aanvang op zondag is vanwege organisatorische problemen stop gezet, dit in goed overleg met de Beurs. De commissie Klompenklets en het personeel van de Beurs willen de trouwe deelnemers aan de brunch bedanken voor de gezelligheid van de afgelopen jaren. Natuurlijk is de eetgelegenheid AnyTime de Beurs geopend, waardoor vooraf toch lekker gegeten kan worden.
De voorverkoop zal plaatsvinden bij "de Beurs op zaterdag 6 oktober aanvang 12.00 uur. Toegangsprijs € 12,50. Na 6 oktober vindt de kaartverkoop plaats via Zalencentrum de Beurs/AnyTime, Heuvel 44 te St. Oedenrode. Tijdens de Rooise Klompenklets zijn meegebrachte etenswaren NIET toegestaan, (Grand café de Beurs zal zorgen voor alternatieven).