Belangrijke punten binnen voor KV Rooi

Algemeen

Sint-Oedenrode - Om 13:00 uur startte de wedstrijd tegen Orange Wit. KV Rooi wist dat ze aan de bak moesten. Het moest nog iets goed maken en wilden ervoor zorgen dat de punten in Rooi bleven.

Orange Wit wist het eerste doelpunt te maken. KV Rooi reageerde daar gelijk op en na vijf minuten stond het 1-1. Daar was Orange Wit het niet mee eens en scoorde de 1-2. De Rooise dames spraken elkaar erop aan dat ze echt allemaal 100% moesten gaan geven om de punten binnen te slepen. Met 4-3 gingen ze de rust in. In de rust werd verteld dat er nu doorgepakt moest worden. De thuisploeg moest de goede kansen benutten en ook rustig blijven. De bal was erg glad er het veld werd steeds slechter. De verdediging stond sterk dus nu nog de kansen gaan afmaken.
KV Rooi stapte met zelfvertrouwen het veld weer op en scoorde de 5-3. Orange Wit wist dat ze nu ook alles moesten gaan geven. Dit deden ze ook en dat zorgde voor een gelijke stand van 5-5. Beide ploegen hadden veel moeite met scoren door het weer en de goede verdediging aan beide kanten. Toch wist KV Rooi het niet af te geven en scoorde nog in de laatste drie minuten. Orange Wit kwam niet meer tot scoren en daarmee was de eindstand 6-5 voor KV Rooi. Volgende week staat de bekerwedstrijd op het programma tegen Tuldania. Deze wedstrijd wordt uit gespeelt om 20:00 uur. Volgende week zondag moet Kv Rooi uit tegen Odio om 13:00 uur.