Logo mooirooi.nl
   | Fotonummer: cfa30e
Foto:
Oproep MooiRooi.nl / Sint-Oedenrode

Ontwerpen, drukken, verspreiden voor één aantrekkelijke prijs

Sint-Oedenrode - Adverteren in een weekblad is één mogelijkheid om uw producten aan de man te brengen. Een andere doeltreffende manier is het verspreiden van een folder. DeMooiRooiKrant kan u van A tot Z helpen voor een aantrekkelijke prijs. Verspreid uw folder om uw ideeën te verspreiden.

Folder om te bladeren
Als uw folder op de deurmat terecht komt, dan moet de ontvanger direct zien waar het om gaat. Omdat mensen het heerlijk vinden om te bladeren en te neuzen is een aantrekkelijk lees- en bladernummer een perfecte optie voor een goede folder. Het moet overtuigen!

Folders verkopen
Onderzoek wijst uit dat een goede huis-aan-huis folder de verkopen nog steeds stimuleert. Folders hebben direct meetbaar effect. Investeer dus gerust in een Moederdagfolder, want dat levert direct omzet op!

DeMooiRooiKrant kan uw folder niet alleen goed huis-aan-huis verspreiden. Onze media-adviseur zorgt – als u dat wenst – ook voor het ontwerp. Daarnaast wordt het voor een aantrekkelijke prijs gedrukt. Uw folder wordt van A tot Z verzorgd.

10.000 ex A4 € 599.- ex btw. INCLUSIEF GRATIS opmaak, dubbelzijdig bedrukt, Fullcolour, en INCLUSIEF verspreiding.
10.000 ex A5 € 539.- ex btw. INCLUSIEF GRATIS opmaak, dubbelzijdig bedrukt, Fullcolour, en INCLUSIEF verspreiding.
10.000 ex A6 € 479.- ex btw. INCLUSIEF GRATIS opmaak, dubbelzijdig bedrukt, Fullcolour, en INCLUSIEF verspreiding.

Volg ons op: Twitter, MooiRooi.nl, Facebook, Instagram. Bel tel: 0413-479322 of stuur een mail naar redactie@DeMooiRooiKrant.nl

Meer berichten
 

Wat vindt u?

Bent u blij dat de werkweken weer beginnen?Reageren!