Logo mooirooi.nl
   | Fotonummer: d72ac2
Bedrijfsnieuws

Advocatenkantoor Verkuijlen; sociaal en zakelijk in familierecht

Sint-Oedenrode - Trouwen is een feest. Echtscheiding is een emotioneel en vaak vervelend proces, zeker met kinderen. Beide momenten hebben grote financiële en juridische gevolgen.

Bij echtscheiding of beëindiging van geregistreerd partnerschap: huisvesting, ouderschapsplan, omgangs - en zorgregeling met de kinderen, alimentatie, verdeling gemeenschap, afwikkeling huwelijkse voorwaarden. De ervaren, gespecialiseerde echtscheidingsadvocaat bevordert een evenwichtige en eerlijke afwikkeling van de echtscheiding. Het voorkomt onredelijke en onwerkbare beslissingen als gevolg van emotie, dominant gedrag of schuldgevoelens. Het gaat om een start voor een goede nieuwe toekomst.

Mediation is de kortste weg naar een harmonieuze en eerlijke afwikkeling van de echtscheiding. Een advocaat/mediator begeleidt het maken van afspraken over de gevolgen van de echtscheiding, die worden vastgelegd in een echtscheidingsconvenant en ouderschapsplan.

Wij zijn aangesloten bij de specialisatieverenigingen VFAS (Vereniging Familierechtadvocaten Scheidingsmediators), MfN (Mediators Federatie Nederland) en de NVJA (Vereniging van Nederlandse Jeugdrechtadvocaten). Daarvoor gelden strenge deskundigheidseisen.

Wij geven in een persoonlijk kennismakingsgesprek uitleg over de verschillende aspecten en mogelijkheden van een echtscheiding. Hier zijn geen kosten aan verbonden.

Voor een afspraak kunt u contact opnemen met:

Advocatenkantoor Verkuijlen
Bastion 1
5491 AN  Sint-Oedenrode
Telefoon: 0413 490270
E-mail: kantoor@advocaatverkuijlen.nl

Meer berichten
 

Wat vindt u?

Ik merk dat het vliegverkeer boven Rooi toeneemt…Reageren!