Afbeelding

Broer en zus samen van start in rally

Algemeen

Sint-Oedenrode - Op zondag 26 augustus staat voor de veertiende maal de Short Rally van Kasterlee (B) op het programma. Deze wedstrijd telt twee verschillende klassementsproeven die beide vier keer verreden worden. Op de lijst van maar liefst negentig deelnemende equipes staat ook de Fiat Grande Punto van het Nijnselse Ruud Middel Rally Team.

Na het tegenvallende resultaat tijdens de ELE Rally, waar de auto al vroeg aan de kant gezet moest worden met mechanische pech, gaat het team nu voor een vlekkeloze rally. "Niet één, maar alle vier de verstuivers hadden onvoldoende opbrengst. Deze hebben we, samen met enkele andere onderdelen, vervangen en vervolgens uitgebreid getest. Monteurs Dave, Boy en Arno hebben er erg veel tijd en energie ingestopt en ik heb dan ook alle vertrouwen in een goed resultaat", aldus rijder Ruud, die ditmaal genavigeerd wordt door zus Simone. Simone: "De traditie om één wedstrijd per jaar samen te rijden kunnen we gelukkig ook dit jaar in stand houden. Onze vorige rally, afgelopen november in Sint-Truiden, was vooral heel nat en erg koud. Ik hoop op een droge en zonnige, maar vooral foutloze rally."
Het door Vuran Tuinhaarden, Securebit en BedrijfsWagensSchijndel ondersteunde team is trots te kunnen melden dat vanaf het komende seizoen nog een lokaal bedrijf zich aan het team bindt. "We zijn erg blij dat Digison, dé computer en telefoonwinkel van Son en Breugel, ons vanaf volgend jaar wil ondersteunen. Hierdoor kunnen we vooruit kijken en ons blijven ontwikkelen en verbeteren", aldus Ruud.
Het Ruud Middel Rally Team is tijdens de Short Rally van Kasterlee op de voet te volgen via Facebook en Instagram. Uiteraard bent u ook welkom om het spektakel live te zien. Vanaf 09.00 uur wordt er vanaf het serviceterrein aan het Straaleind in Kasterlee gestart!