Logo mooirooi.nl
   | Fotonummer: 73df41
Foto:
Meierijstad

Grandioos weekend in Boerdonk

Boerdonk - Een obstakelrun voor gezinnen met kinderen, voor volwassen, een kickboksgala voor ondernemers, een vette Préparty met Feestband Lekke Band, een reünie, een complete kermis inclusief reuzenrad, live muziek, lekker eten en ga zo maar door. Boerdonk zet zich weer op de kaart in de regio. Voor degene die in het weekend van 17-19 augustus terug zijn van de vakantie is een bezoek aan Boerdonk zeker de moeite waard! Een kleine greep uit het uitgebreide programma:

Vrijdag
Op vrijdagmiddag een grote reünie voor alle 55+ ers die in Boerdonk gewoond hebben of nog wonen. Die middag vinden er diverse optredens plaats van eigen bodem en is er vooral gelegenheid om bij te kletsen en herinneringen op te halen.

Préparty Buffelrun 2018
's avonds is er een geweldige feestavond met de feestband Lekke Band uit de regio. Toegang is geheel gratis! Lekke Band is een geweldige Rock Cover Band uit de regio met een fantastisch repertoire voor jong en oud.

Buffelrun
Zaterdagmiddag is speciaal voor de gezinnen met kinderen. Bijna 2000 deelnemers doen mee aan deze run. Op zondag vinden bijna 2500 deelnemers de weg naar Boerdonk. Grote en uitdagende obstakels staan de deelnemers te wachten. Zeer zeker ook de moeite waard om te gaan kijken.

Fight Cancer Night
Uniek is de Fight Cancer Night. 14 ondernemers uit Meierijstad zijn zicht vanaf februari aan het bekwamen in het kickboksen. Op zaterdagavond 18 augustus is er een geweldig en spetterend gala met alles er op en eraan tijdens de eerste Meierijstad Fight Cancer Night. Belangstellenden kunnen voor meer info en kaartjes naar www.fightcancernight.nl.


Meer berichten
 

Wat vindt u?

Vind jij de AVG te ver gaan?Reageren!