Logo mooirooi.nl
v.l.n.r.: Bas van Turnhout, Ties van Dooren en Harry Vermeulen.   | Fotonummer: c8520d
v.l.n.r.: Bas van Turnhout, Ties van Dooren en Harry Vermeulen. (Foto: )
Meierijstad

Sem van Bommel covermodel van De Blauwe Kei Junior

Meierijstad - Het nieuwe covermodel van De Blauwe Kei Junior is bekend. Uit de drie genomineerde kinderen, die in de afgelopen weken werden voorgesteld in de Stadskrant en DeMooiRooiKrant, koos de jury voor de zevenjarige Sem van Bommel uit Veghel. Hij komt op de cover van De Blauwe Kei Juniorfolder 2018-2019, die na de vakantieperiode verschijnt.

Theater De Blauwe Kei ontving dit jaar een recordaantal aan mooie, grappige en lieve reacties op de oproep voor een nieuw covermodel. Uit alle inzendingen werden drie kinderen genomineerd. Dit waren, naast Sem van Bommel, Anne Mettler en Veerle van den Broek.

Afgelopen week koos een jury, bestaande uit Ties van Dooren (Stadskrant), Bas van Turnhout (MooiRooi), Harry Vermeulen (Theater De Blauwe Kei) en Sita Vermeulen (theateractrice), de uiteindelijke winnaar. De keuze viel op Sem. Sita, die op afstand jureerde, zei het volgende over Sem: "Je kunt zien dat hij ervan houdt om in het middelpunt te staan; hij straalt! Hij zingt, danst en acteert, zelfs al in het theater. Voor mij is Sem een écht covermodel".

Sem wint, naast een professionele fotoshoot, vrijkaartjes voor een kindervoorstelling, een feestelijke overhandiging van het eerste exemplaar van De Blauwe Kei Juniorfolder op zijn basisschool én hij komt natuurlijk op de voorpagina van De Blauwe Kei Juniorfolder 2018-2019 te staan.


Meer berichten
 

Wat vindt u?

Gaat u stemmen voor de Europese Verkiezingen?Reageren!