Afbeelding
Foto: Hans van den Wijngaard

Boskant Challenge Weekend: sportief spektakel

Algemeen

Boskant - Zaterdag 9 en zondag 10 juni staat het Ritaplein in Boskant bol van activiteiten rondom de derde editie van de Boskant Challenge.

Zaterdagavond is er een gezellige 'warming up" met BBQ party, DJ en livemuziek. Diegene die wil kan zijn spieren die avond al wat los maken op een heuse rodeostier. Zondag staat in het teken van de Obstacle Run zelf.  Een aantal nieuwe hindernissen in het parcours zorgt voor extra uitdaging en spektakel voor de deelnemers. Voor diegenen die dat niet aandurven is er de hele dag volop kijkplezier en gezelligheid. Ook dit jaar zijn er volop mogelijkheden om de honger en dorst te lessen en is het muzikale programma op het Ritaplein weer goed verzorgd.

Voor jong en oud
Het programma van de runs op zondag begint om ca. 11.00 uur 's morgens en zal eindigen om ongeveer 16.30 uur 's middags. Er kan gestart worden in diverse categorieën. Deelname is individueel mogelijk of in teams van max. vijf personen. Ook kinderen en volwassenen van buiten Boskant zien ze graag aan de start. Op het programma op de Boskant Challenge site of op facebook lees je meer over afstanden en starttijden. De voorinschrijving sluit donderdag 7 juni.  Wie later alsnog mee wil doen kan zich ter plaatse inschrijven tot een uur voor aanvang van de wedstrijd.

Volop gezelligheid rondom het parcours
De Obstacle Run wordt gehouden op en rondom het Ritaplein. Zaterdagmiddag wordt een start gemaakt met de opbouw van het parcours met volop uitdagende hindernissen. De organisatie is erg blij dat opnieuw vele vrijwilligers zich aangemeld hebben om het parcours vorm te geven.  Nieuw is de invulling van de zaterdagavond. Vanaf 17.00 uur is er dit jaar al volop vertier. Een vette BBQ-party met muziek en rodeostier in de tent bij de Vriendschap staan garant voor een leuke avond. De laatste kans om de spieren los te maken of om je samen met je teammaten nog wat moed in te drinken voor de run op zondag.
Het uitdagende parcours staat op zondag vanaf 11.00 uur garant voor volop spektakel en hilariteit, voor zowel deelnemers als publiek. De muzikale omlijsting en de gezellige terrassen rondom start en finish zorgen voor de rest. Tijdens en na afloop van het wedstrijdprogramma is er van alles te doen op en rondom het Ritaplein met volop muziek en een mogelijkheden om een hapje en een drankje te nuttigen bij één van de diverse foodstands.

Niet te missen weekend
Als de weergoden net zo mee willen werken als vorige edities belooft het opnieuw een onvergetelijke happening te worden. Niet alleen voor de deelnemers , maar ook voor de talrijke toeschouwers. Natuurlijk wil je dat meemaken en met eigen ogen zien. Inschrijven kan op de dag zelf nog tot een uur voor aanvang. Kijken kan natuurlijk de hele dag. Mooi als je er ook bij kunt zijn. Op zaterdagavond, zondag of gewoon gezellig het hele weekend!

Afbeelding
Afbeelding