Afbeelding

Feestelijke opening nieuw notariskantoor

Algemeen

Sint-Oedenrode - Het is de meeste Rooienaren inmiddels wel opgevallen. Schepers & Van Nunen Netwerk Notarissen hebben een nieuwe kantoor. Ze zijn verhuisd van Laan te Bogaerde 15 naar Hertog Hendrikstraat 7. Afgelopen vrijdagmiddag was de officiële opening.

Natuurlijk waren alle medewerkers en de zakelijke relaties aanwezig. Schepers & Van Nunen is een maatschap van vier notarissen met kantoren in Uden, Veghel en Sint-Oedenrode. Notaris Albert Grimbel du Bois runt het nieuwe kantoor aan de Hertog Hendrikstraat. Tijdens een geanimeerde bijeenkomst heeft hij het belang van de nieuwe plek kort uiteengezet en heeft hij samen met wethouder Coby van der Pas namens een woordje gedaan. Zij gaf aan dat het samendoen in de gemeente Meierijstad voorop staat. Daarop werd door notaris Albert Grimbel du Bois samen met de wethouder de openingshandeling verricht.
Voor onder meer de aankoop van uw woning, een bedrijfsovername, het maken van een testament of levenstestament, huwelijkse voorwaarden, een verklaring van erfrecht, wijziging van uw ondernemingsstructuur en voor al uw andere zaken op notarieel gebied, verwelkomen zij u graag op de nieuwe locatie.