Afbeelding

Alles draait om kwaliteit bij Wok-Inn

Algemeen

Veghel - Genieten van de lekkerste gerechten uit de Japanse, Chinese, Indonesische én Hollandse keuken. Zonder dat je op de prijs hoeft te letten. Het is het concept waarmee Wok-Inn tien jaar geleden in Veghel van start ging. Anno 2017 heeft het restaurant een grote verbouwing achter de rug en staan er nieuwe eigenaren aan het roer.

Wie bij de Veghelse Wok-Inn in de Poort van Veghel binnenstapt, ziet dat de zaak een totale metamorfose heeft ondergaan. Het oude interieur heeft plaatsgemaakt voor een strakke, moderne maar ook sfeervolle inrichting. Hoewel er ruim 300 zitplaatsen zijn, is de sfeer intiem en perfect voor een avondje uit. "De reacties zijn positief. We krijgen vaak te horen dat mensen het gezelliger vinden dan voorheen", zegt eigenaar Youxi Zhou. Samen met chef-kok Kris Wang nam hij eind vorig jaar Wok-Inn over van de vorige eigenaren. Het duo is gepokt en gemazeld in de horecawereld en droomde ervan samen aan een nieuw avontuur te beginnen. Dat werd dus Veghel, waar de formule van 'all you can eat' hen aansprak.

Keuze
"Wok-Inn is anders dan andere restaurants. Voor een vaste prijs kunnen gasten genieten van gerechten die ze zelf samenstellen. Daarbij hebben ze de keuze tussen arrangementen exclusief of inclusief drankjes, die overigens aan tafel geserveerd worden", legt Youxi uit.
Het motto 'de keuze is reuze' gaat bij Wok-Inn zeker op. Het lopend buffet kent een keur aan gerechten, van traditionele babi pangang, nasi, bami en foe yong hai tot meer exotische gerechten als kikkerbilletjes, maar ook frietjes en spareribs staan op de kaart. Tevens kan er een keuze worden gemaakt uit diverse dimsum (Chinese hapjes uit een bamboemandje) en heerlijke sushi. En niet te vergeten de soepen en salades, en verse vis als haring en paling. Daarnaast kan er zelf een bordje samengesteld worden dat door de koks van Wok-Inn ter plekke in de wok of tappanyaki (gloeiendhete plaat) wordt bereid. Daarbij kan uit diverse sauzen worden gekozen, van niet pikant tot zeer pikant. "Omdat een saus de smaak van het eten bepaalt, leggen we onze gasten uitvoerig uit wat er in welke saus zit en geven onze koks desgevraagd advies."