Afbeelding

Stylish kappers eerste sponsor Lita van Weert

Algemeen

Sint-Oedenrode - Trots showt schoonspringster Lita (8 jaar) haar gouden medaille aan Eva Wouters, eigenaresse van Stylish kappers. "Als ik mee wil doen aan wedstrijden, dan moeten we startgeld betalen. Opgeteld, samen met de contributie die papa en mama betalen, is dat jaarlijks best wel een hoog bedrag", vertelt Lita. "Ik vind het daarom erg fijn dat Eva een bijdrage doet in mijn wedstrijddepot."

Eva heeft daar een goede reden voor: "Met al die beeldschermen tegenwoordig vind ik het belangrijk dat kinderen sporten. Ik ken Lita al even als klant en ze vertelt altijd enthousiast over haar sport. Het is leuk om te zien hoe gemotiveerd ze is en ik gun het jong talent om zich verder te kunnen ontwikkelen."
Na haar gouden medaille tijdens de breedtesportwedstrijd in Zoetermeer op 29 oktober, wist Lita afgelopen zaterdag ook de eerste plaats te bemachtigen tijdens de zeskamp in Amsterdam. Lita traint 4x in de week bij PSV Schoonspringen onder leiding van zeer ervaren trainers. Ze wil graag nog beter worden om de echte top te bereiken. Op haar website lees je meer over haar en haar sport, www.litavanweert.com.