De complete organisatie van het evenement.
De complete organisatie van het evenement.

Geslaagde eerste editie Meierijstad kampioenschappen

Algemeen

Meierijstad - Dit weekend zijn op de tennisbanen van TV De Hopbel voor de eerste keer de Meierijstad Kampioenschappen gehouden.

De clubkampioenen van alle niveaus van de tien deelnemende tennisverenigingen TV Frisselstein, TC Skinlo, TV de Coevering, TV De Krekel, TV Hertog Jan, TV Zijtaart, TV Boskant, TV Nijnsel, TV de Kienehoef en TV de Hopbel, hebben gestreden om de sportieve eer, om voor de eerste keer Meijerijstad kampioen te worden. Het toernooi is georganiseerd door een commissie bestaande uit leden van al de bovenstaande verenigingen. Er kon gespeeld worden in vijfentwintig verschillende onderdelen. In totaal zijn er 142 wedstrijden gespeeld in de drie dagen dat het toernooi plaatsgevonden heeft.
Tijdens de kampioenschappen werden voor de jeugdleden van deze verenigingen door tennisschool Gijs diverse clinics gegeven. Ondanks de koude wind stonden er alle drie de dagen veel toeschouwers langs de lijn om de spelers aan te moedigen.
Deze kampioenschappen zijn een prachtige initiatief dat de tennissport in onze nieuwe gemeente een positieve boost moet geven. De spelers die meegedaan hebben waren enthousiast over dit initiatief. Het is de bedoeling om van dit kampioenschap een jaarlijks terugkerend evenement te maken, dat dan telkens op een ander sportpark binnen Meierijstad plaatsvindt.
De volgende spelers zijn kampioen geworden en hebben hun prijs in ontvangst kunnen nemen uit handen van Menno van Roosendaal, afgevaardigd namens de gemeente Meierijstad en Margo Kuenen van TV De Hopbel. HE3: Bart de Wit, HD3: Kevin van Grinsven en Roel Pluk, HD4: Jim Kastelijn en Stefan Koster, DE4: Anneke Eradus, DD4: Linda van Hout en Femke van der Velden, GD4: Piet van Asseldonk en Femke van der Velden, DE5: Zuzanna Bernat, HE6: Roel van de Moosdijk, HD6:Rob van Acquoy en Michiel Vos, DD6: Lieke van Alebeek en Lizzy van Brussel, GD6: Jasper de Meester en Nicole van der Avoird, HD6 45+: Iwan van Brussel en Roland Geeven, GD6 45+: Will Gevers en Willian van der Zanden, HE7: Mathijs van den Broek, DE7: Anne Donkers, HD7: Stefan Groenendaal en Koen Korsten, DD7: Manuela Elissen en Astrid Verbakel, GD7: Niels van den Broek en Dianne Raaijmakers, HD7 45+: Arnold van Erp en Johan Jennissen, DD7 45+: Franca Seegers en Monique van de Westelaken, HE8: Raymon Verspeek, DE8: Pleun Hellings, HD8: Bert van Brakel en Hans van Brakel, DD 8: Joyce Ketelaars en Lindy van Lankveld, GD8: Reinier Pompen en Marieke Pompen- van de Heuvel. Heeft u interesse in de uitslagen van deze kampioenschappen, kijk dan op toernooi.nl te bekijken.