Afbeelding
Foto: Hans van den Wijngaard

Pubquiz Rooi start met zevende seizoen

Algemeen

Sint-Oedenrode - Aanstaande donderdag 12 oktober vindt in café d'n Dommel weer de befaamde Pubquiz plaats; de aftrap voor weer een nieuw seizoen. Het zevende inmiddels. En om dit te vieren ontvangen de winnende teams niet alleen een portie 'vette hap', maar krijgen zij er donderdagavond voor deze speciale gelegenheid een IQ-verhogende saus bij.

Steeds meer Rooienaren kennen dit fenomeen inmiddels en weten hun weg elke zes weken naar de Pubquiz te vinden. Voor wie de Pubquiz nog niet kent: wees welkom! Deze avonden zijn een feestje voor iedereen tussen de 25 en 85 jaar.
Meedoen is simpel; je komt gewoon met een team van maximaal vijf personen (vrienden, familie, sportmaatjes, collega's) rond een uur of acht naar d'n Dommel, om vanaf half negen vragen, plaatjes en audiofragmenten over je uitgestort te krijgen die je met je team uit het blote hoofd moet beantwoorden. Bij de kahoot-pauzeronde is het gebruik van smartphones wel toegestaan, sterker nog; noodzakelijk. Kortom: een ideaal avondje om vlak voor het weekend weer eens lekker de kroeg in te gaan en er slimmer weer uit te komen!

Meer informatie op www.pubquizrooi.nl.