Afbeelding

Basisschool rent voor Villa Pardoes

Algemeen

Sint-Oedenrode - In het kader van de paasgedachte "We zijn er voor elkaar" houdt basisschool Kienehoef rondom Pasen een sponsorloop. Dit jaar staat deze in het teken van Villa Pardoes.

Villa Pardoes zet zich in voor ernstig zieke kinderen van 4 tot en met 12 jaar. Zij bieden deze kinderen een onvergetelijke gratis vakantie met het gehele gezin, zodat zij even aan iets anders denken dan aan hun ziekte. Een onbezorgde week samen met broertjes, zusjes, papa, mama, opa's en oma's. Even alles vergeten! Kinderen en ouders houden na afloop van hun bezoek hier een geweldige herinnering aan over. Villa Pardoes helpt kinderen, dankzij de steun van vrijwilligers, donateurs en vrienden.

Wij willen graag dit goede doel steunen d.m.v. van het organiseren van eerder genoemde sponsorloop. Op donderdag 13 april gaan alle kinderen van de school deze uitdaging aan. De organisatie hoopt dat ieder kind enkele sponsoren heeft, zodat hij/ zij een bijdrage kan leveren aan de sponsoractie. Dus wordt u gevraagd om te sponsoren? Denk dan aan de goede dingen die Villa Pardoes doet.