Afbeelding

Een Alpe d'Huzes Beleving

Algemeen

Sint-Oedenrode - Team lekker belangrijk neemt al acht jaar deel aan de Alp d'Huzes. Een evenement op door de Tour de France beroemde "Nederlandse Berg" de Alpe d'Huzes.

Op de eerste donderdag in juni gaan veel deelnemers de strijd aan om die berg te gaan beklimmen. Per fiets, lopend of zelfs hardlopend bevechten vele deze dag de berg. Voor de echte doorzetters onder hen fietsen sommige de berg zelfs zes keer. Ook voor team lekker belangrijk is het ieder jaar weer een schitterende beleving met allemaal mensen met hetzelfde doel. Een strijd tegen kanker. Samen gaan we geld inzamelen om kanker te kunnen bestrijden.

De leus van dit team is dan ook ieder jaar weer: Opgeven is geen optie. De actie die dit jaar wordt gehouden om geld in te zamelen is een Alpe d'Huzes beleving. Op zondag 2 april kun jij deze beleving meemaken bij Sportcentrum van den Oever. We gaan die dag spinnen om het echte gevoel te krijgen. Ben je een spinner? Dan ga je lekker op tempo mee. Ben je geen echte spinner? Helemaal geen probleem, dan doe je het op je eigen tempo. Er zijn vier sessies om 12.00 uur, 13.00 uur, 14.00 uur en om 15.00 uur. Per sessie zijn er twintig fietsen beschikbaar.

De kosten hiervoor bedragen tien euro. De volledige opbrengst gaat uiteraard naar KWF. Aanmelden kan via Mail: wpnklomp@hetnet.nl Of bel Wim 0624282174 Of bel Hannie 0622731383.