Afbeelding

Mama Café gaat verhuizen en krijgt nieuwe naam

Algemeen

Sint-Oedenrode - Al drie jaar lang is het Mama Café vanuit het CJG en de GGD een ontmoetingsplaats voor moeders met kinderen van 0-4 jaar. Het initiatief gaat verhuizen naar het consultatiebureau in de Neulstraat. Daarnaast wordt de naam aangepast in Mama's Ontmoeten Mama's (MOM).

Als je de eerste keer moeder wordt verandert er veel. Ervaringen delen met andere moeders kan dan helpen. Alles is nieuw. Als beginnende moeder, maar ook als je kindje wat ouder is, kan de verzorging en opvoeding vragen oproepen. Het kan dan fijn zijn om met iemand te praten die al ervaren is in het moederschap en misschien wel tegen dezelfde dingen aanliep. Lijkt jou dit wat? Dan is Mama's Ontmoeten Mama's (MOM) misschien iets voor jou. Zeker als kinderen (nog) niet naar de peuterspeelzaal of het kinderdagverblijf gaan is het dat ook de kinderen met elkaar kunnen spelen. Ook als je nog niet zo lang in Rooi woont en nog weinig mensen kent is dit een plek om andere moeders te leren kennen. De tijd blijft hetzelfde: van 10.00-12.00, voortaan elke 2de vrijdag van de maand. Er is gratis koffie/thee en iets te drinken voor de kinderen en er is speelgoed van de speel-o-theek

Thema
Regelmatig zal een thema extra belicht worden. Dit is afhankelijk van de wensen en behoeftes van de deelnemers. bijvoorbeeld: spraak/taalontwikkeling, tandzorg, spelen, bewegen etc. Tijdens deze ochtenden is er ook de mogelijkheid om aan een van de GGD medewerkers vragen te stellen. De organisatie  gaat in samenwerking met het CJG (centrum voor jeugd en gezin). De eerste bijeenkomst is op vrijdag 13 januari op het consultatiebureau  van 10.00-12.00 uur.