Gé Muller (m) en Marc Wijgergangs (r) nemen dankbaar een pakketje in ontvangst
Gé Muller (m) en Marc Wijgergangs (r) nemen dankbaar een pakketje in ontvangst

Serviceclub Sint-Oedenrode zamelt in voor Voedselbank

Algemeen

Sint-Oedenrode- Eigenlijk was het sombere weer van afgelopen zaterdag alleen maar geschikt om de hele dag in bed te blijven. Maar dat was wat de leden van de Serviceclub Sint-Oedenrode juist niet deden. Zij betrokken hun posten bij de ingang van Aldi en Emté om spulletjes in te zamelen voor de Voedselbank.

Gé Muller, Marc Wijgergangs en Ronald Voets hadden zaterdagochtend dienst bij de ingang van Aldi aan het Sluisplein. "Het is nu de vierde keer dat we deze actie in Sint-Oedenrode houden", legt Gé uit terwijl Marc en Roland weer een pakje in ontvangst nemen. "We zijn daarmee vier jaar geleden als Lionsclub begonnen, maar sinds juni van dit jaar zijn we de Serviceclub Sint-Oedenrode. We zijn dan wel van naam veranderd, maar dat wil niet zeggen dat we met deze actie stoppen. De afgelopen jaren haalden we zo'n honderdvijftig kratten voedsel op tijdens de twee weekenden. We verwachten dit jaar ongeveer dezelfde hoeveelheid eten in te zamelen, zo sluit Gé af.".

De Serviceclub Sint-Oedenrode stond afgelopen zaterdag tussen 9.30 uur en 16.30 uur bij de Aldi en de Emté. Komende zaterdag staat de Serviceclub bij Jumbo en Albert-Heijn.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding