In actie!
In actie!

Attaque onderuit tegen Budilia

Sport

Sint-Oedenrode - Voor de mannen van Attaque 1 stond afgelopen vrijdag het thuisduel tegen Budilia 1 op het programma. In Budel eindigde de ontmoeting nog in een 4-6 overwinning voor de Rooise ploeg. In Sporthal De Kienehoef waren de verhoudingen duidelijk anders. 

Invaller Robert Wielink opende de avond en speelde een degelijke partij. Het ontbrak hem echter aan wat geluk om de eerste game binnen te halen, waarna hij de rest van de wedstrijd steeds net tekort kwam. Toen ook Burt van Geffen en Dirk Kastelijn (beiden met 3-1) hun openingspartijen verloren en ook het dubbelspel de Budelse kant op ging, was het al 0-4. Burt wist vervolgens het eerste Attaque-punt op het bord te zetten, waardoor er nog hoop was op een degelijk aantal punten.

Deze hoop vervloog echter weer snel toen Budilia weer drie punten op rij wist te winnen en de stand op 1-7 bracht. In de strijd om een plekje in de middenmoot is ieder punt echter belangrijk en de hoop was dat Dirk nog een tweede punt op het bord kon zetten. Het ging niet zonder slag of stoot, maar de Rooise kopman won met minimale cijfers, om zo de stand op 2-7 te zetten. Robert mocht de avond afronden, speelde opnieuw verdienstelijk, maar bleef met lege handen. Zo eindigde de ontmoeting in een stevige 2-8 nederlaag, waardoor Attaque toch nog moet oppassen om aan het einde van het seizoen niet buiten de veilige top vier te eindigen. De komende twee weken speelt het tegen nummer vier Flash 5 en hekkensluiter Veldhoven 6. In deze wedstrijden zal een goed resultaat nodig zijn om nog een seizoen in de derde klasse veilig te stellen.

Uitslagen zevende speelronde:
Attaque 1 – Budilia 1 2-8
Attaque 2 – Maashorst 4 5-5
Attaque 3 – Never Despair 15 5-5