Afbeelding

MHC Dames 1 moet elkaar leren vinden

Sport

Sint-Oedenrode - Afgelopen zondag stond de eerste uitwedstrijd tegen Oss op het programma. Na een valse start de week ervoor tegen HC Eindhoven, waren de dames vastberaden punten mee te nemen uit Oss.

De wedstrijd werd wederom niet fel gestart door Sint-Oedenrode. Hierdoor kon Oss makkelijk door de verdediging lopen. Binnen het kwartier stond het dan ook 3-0 in het voordeel van Oss. Desondanks blijft Sint-Oedenrode optimistisch en weet zo in de wedstrijd te komen. Het wordt Oss moeilijk gemaakt middels combinerend veldspel. Kans komen er ook voor Oedenrode, helaas zonder resultaat.

Na rust komt Oedenrode zeer sterk uit de kleedkamer. Het overrompelt Oss met een goede press. Kansen worden er gecreëerd, maar wederom mist Oedenrode de passie om te scoren. Hier weet Oss effectief gebruik van te maken door wel te scoren. Met een geflatteerde uitslag wint Oss uiteindelijk met 7-0. Aan veldspel doet Sint-Oedenrode zich niet onder aan Oss, ze doen zichzelf te kort door de kansen niet te benutten. De wedstrijd geeft coach Jos Nonnekes genoeg stof tot nadenken. Volgende week staat er weer een pittige thuiswedstrijd op het programma. Het gedegradeerde Venlo uit de overgangsklasse komt dan op bezoek.