Afbeelding

KV Rooi weet te winnen

Sport

Dit weekend moest KV Rooi het opnemen in een thuiswedstrijd tegen Klimroos. De dames wisten dat het een hele belangrijke wedstrijd zou zijn. KV Rooi begon daarom meteen erg sterk en stond al snel voor met 2-0. Ze wisten met 4 doelpunten verschil de rust in te gaan, het was 6-2.

KV Rooi bleef ook de tweede helft de sterkere partij. Klimroos kreeg niet de kans om veel te scoren en daarom sloot KV Rooi de wedstrijd af met een knappe 13-6 winst. Volgende week speelt KV Rooi uit tegen Bladella 1 om 13:00 uur. Supporters zijn van harte welkom!

Op maandag 30 mei organiseert senioren 1 een bingo avond. Er zijn leuke prijzen te winnen gesponsord door winkels en horeca uit rooi! De opbrengsten van de avond gaan naar de club. Heb je zin in een gezellige avond? Kom dan 30 mei naar de kantine van KV Rooi met natuurlijk wat lekkers voor bij de koffie.
Omdat het lastig is om in te schatten hoeveel personen er zullen komen, willen wij jullie vragen om even een mailtje te sturen als je graag wil komen en met hoeveel personen. Alvast bedankt en hopelijk tot dan.